2017-05-07 Søndagstur

Vi, Inger-Lise, Jørgen N, Henrik og jeg mødtes på klubgrunden kl. 10.

Vejret var ikke for godt, gråt, koldt og lidt blæsende. Vi besluttede, alle 4 i kajak, at ro ud til fjorden og se hvordan det så ud og så finde ud af hvor vi roede hen, på turen regnede det men det blev heldigvis tørvejr senere. Da vi kom derud lå Niels i kajak ved sivene og ventede på os.

Han havde været på Furesøen om lørdagen, i flot sommervejr, og havde kajakken på bilen, han slap for turen ud og op ad åen, øv for os andre. Der var lidt bølger så Inger-Lise og jeg blev enige om at tage den med ro til havnen ved Rådalsvej og mændene, som har flere kræfter og ror hurtigere tog den længere tur til Jyllinge havn.

Vi mødtes ved det grønne område ved havnen. Det blæste, så vi flyttede et sæt bord og bænke i læ af bakken. Vi spiste vores frokost, heldigvis havde vi også varm kaffe med, da det var koldt at sidde stille, især for os der havde fået våde fødder, da vi gik i land.

Turen tilbage var heldigvis med side/medvind da det blæste lidt mere end på udturen. Ved åen fortsatte Niels mod masterne og vi andre kom i læ i åen, dejligt, selvom vi som sædvanligt havde strømmen imod os.

Alt i alt en god tur trods vejret.

Hilsen Dorrit

Reklamer

Skriv et svar

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s